Yrityksille

20180209_08_Aleksanterinkatu13Hki_MG_1512

Aleksin Lounge

Ravintola Factory Aleksin Loungessa tapaamiset ja kokoukset sujuvat vaivattomasti. Tilassa voidaan järjestää palavereja 30-40 henkilölle, sekä koulutuksia 45 henkilölle. Kabinetti muokkautuu helposti kokoustilasta edustustilaksi yrityksille ja järjestöille tai juhlatilaksi erilaisiin juhlatapahtumiin. Cocktailhenkiseen tilaisuuteen mahtuu noin 80 henkilöä.  Laajasta kabinettimenustamme löytyy kokoustarjoilut vaativaankin makuun ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilut tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Kokouksen lomassa lounastat myös edullisesti lounasravintolassamme. Tila on varattavissa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tule ja tutustu tilan luomiin mahdollisuuksiin.

Varustelu: Wlan, projektori, fläppitaulu, audiojärjestelmä, A-oikeudet.

Aleksi 3d

Yritystilaisuudet

Oli yrityksesi tilaisuuden luonne millainen tahansa, me autamme sinua ja yritystäsi sen suunnittelussa, järjestelyissä sekä toteutuksessa. Jokainen tilaisuus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaisesti. Lähes kaikki ravintolasalimme ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten normaalin lounasajan ulkopuolella. Tutustu myös muihin tiloihimme!

Aloita tilaisuuden suunnittelu ottamalla yhteyttä Ravintola Factoryyn sähköpostitse aleksi(at)ravintolafactory.com, puhelimitse puh. 010 3205522 tai tekemällä tarjouspyynnön tästä!

Miksi emme rakentaisi henkilöstöravintolaasi yhdessä

Annamme mielellämme asiantuntemuksemme ja kokemuksemme käyttöönne. Räätälöidään yrityksesi tarpeita vastaava yksilöllinen ja terveitä arvoja edustava henkilöstöravintola. Keskusteltaisiinko henkilöstöruokailustanne tarkemmin? Ota yhteyttä.