roosapulla_fb_kansikuva_tytto

Ravintola Factory on jälleen mukana Roosa nauha-kampanjassa. Luvassa toimintaa kahtena päivänä: Kansallisena korvapuustipäivänä 4.10 ja Roosa nauha- päivänä 14.10.

Kansallinen korvapuustipäivä tiistaina 4.10.16 klo 14.00-14.45

Ravintola Factory ja Vaasan Kanelikierrepulla tarjoavat yhdessä roosat pullakahvit Kansallisen Korvapuustipäivän kunniaksi. Pullakahveja on tarjolla Salmisaaren Factoryssa ainakin ensimmäiselle kolmelle sadalle kävijälle.

Luvassa Roosapulla-kampanjan laulun kuunteleminen uunituoreena – sen ovat tehneet Olavi Uusivirta ja Vilma Alina rinnakkain. Laulu kertoo kahdesta ystävästä, Annasta ja Kristiinasta, joiden tarina kerrotaan kampanjassa. Lisää tietoawww.vaasan.fi/roosanauha. Voit samalla ottaa kuvia ja jakaa niitä #roosapulla #rinnakkain.

Tervetuloa Salmisaaren Ravintola Factoryyn juhlistamaan Roosa nauha –pullakampanjaa!

Roosa nauha- päivä perjantaina 14.10.16

Ravintola Factoryssa juhlistetaan Roosa nauha- päivää tarjoamalla Roosapullia kaikkien pisteidemme lounailla perjantaina 14.10. Nähdään lounaalla!

Vaasan Kanelikierrepulla ja OOH Kaneli Pikkupuusti ovat roosia pullia, joiden myynnistä lahjoitetaan osa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Ota hetki aikaa olla rinnakkain – tuet samalla rintasyöpätutkimusta.

Tavataan Factoryssa roosissa merkeissä siis!